2020-11-01 09:20:34• hírek • Agerpres/Szatmár.ro

Megölte, összekötözte, bőröndbe csomagolta és felgyújtotta áldozatát

foto: illusztráció / stirigiurgiu.ro
foto: illusztráció / stirigiurgiu.ro

A kegyetlen gyilkosság akár egy durva horrorfilmben is lejátszódhatott volna, viszont sajnos ez a való életben történt meg, méghozzá Romániában, Giurgiu megyében.

A Giurgiu megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint október 30-án este fél 11-kor telefonhívás érkezett az 112-es számra, miszerint a 6-os országúton (DN6), Ghimpaţi és Valea Plopilor települések között tüzet észleltek. A helyszínre siető tűzoltók vették észre, hogy egy emberi holttest ég. Amint azt a helyszínre kiszálló operatív csoport vezető ügyésze megállapította, egy női testről van szó, amely 90 százalékban összeégett.

A másnapi kórbonctani vizsgálatok alapján kiderült, hogy az áldozat 20 év körüli, eddig azonosítatlan nő. A jelentés szerint gyilkosa előbb végzett vele, majd egy dróttal összekötözte, egy bőröndbe tette, majd kivitte a mezőre, ahol előbb lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta. Az áldozat fején egy éles tárgy által okozott sérülés nyomait lelték fel, illetőleg medencecsontja és több bordája is eltörött.

A holtest felgyújtásával a gyilkos vélhetően a nyomokat akarta eltűntetni, viszont arra nem gondolt, hogy a mezőn keletkezett tűz felkelti majd valaki figyelmét, és hamar rátalálnak az áldozatra.

A hatóságok nagy erőkkel nyomoznak, hiszen egyelőre sem a tettes, sem pedig az áldozat kiléte nem tisztázott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: